Predavanje PREDNOSTI UŽIVANJA LOKALNE HRANE
Predavanje PREDNOSTI UŽIVANJA LOKALNE HRANE
14. 5. 2018
Razvojna agencija Sora d.o.o. vas vabi na predavanje Prednosti uživanja lokalne hrane, ki bo v sredo, 16. 5. 2018, ob 18.30 uri, v predavalnici v Osnovni šoli Železniki, Otoki 13.
Predavateljica Andreja Širca Čampa bo v predavanju zajela vsebine:
Predavateljica Andreja Širca Čampa bo v predavanju zajela vsebine:
- prednosti uživanja lokalne hrane za naše zdravje in počutje,
- dobre in zdrave prehranjevalne navade,
- sodobni prehranski pristopi uravnoteženega prehranjevanja.
Predavateljica ima bogate izkušnje na področju svetovanja in načrtovanja varovalne prehrane v vrtcih, šolah, bolnišnicah, zavodih in domovih. Več kot dvajset let je zaposlena v UKC Ljubljana kot vodilni klinični dietetik.
VABLJENI!
Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog